Biografie

Petran van Heel  werkt als sector banker Bouw bij ABN AMRO. Vanuit die functie volgt hij de belangrijkste trends in de bouwsector en heeft daarover een continue dialoog met relaties, prospects en andere stakeholders.
Na het afronden van de Technische Universiteit Delft en de Rotterdam School of Management heeft Petran brede nationale en internationale ervaring opgedaan aan zowel de bouw- als de financiële kant. Na zijn start als vastgoed ontwikkelaar binnen BAM heeft hij voor BAM enige tijd in London gewerkt aan financiering van projecten. Terug in Nederland heeft hij zijn gecombineerde ervaring ingezet binnen BAM PPP. Vervolgens heeft Petran de stap gemaakt naar vastgoedontwikkeling bij Rabo Vastgoed Groep (MAB). Daar heeft hij gewerkt aan grootschalige binnen stedelijke (transformatie) projecten in zowel acquisitie als concept-ontwikkeling en realisatie.

Als sector banker bespreekt hij vanuit zijn specifieke achtergrond de trends binnen de bouw en het vastgoed en welke kansen dit creëert voor de ondernemers. ‘Duurzaamheid gaat hand in hand met samenwerken en partnerships. Kennis uitwisselen en elkaar verder helpen: dat wil ABN AMRO faciliteren en stimuleren. Building Holland is hiervoor een uitstekend platform’.
Petran geeft in dit filmpje en in deze vlog zijn visie op duurzaamheid.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.