Sectoren & Trends nu te vinden op een eigen platform met sectorinformatie

door: Franka Rolvink Couzy

De artikelen van Sectoren & Trends zijn vanaf vandaag te vinden op een Insights platform met hoofdzakelijk sectorinformatie. Hier vindt u alle publicaties van onze experts van Sector Advisory met de kwaliteit en regelmaat die u van onze sectorexperts gewend bent.

Het Insights platform met sectorinformatie biedt meer ruimte aan beeld, video en podcasts. Ook navigeert u makkelijker op uw smartphone of tablet. Bovendien is de leesbaarheid van onze sectorartikelen verhoogd.

Op het Insights platform over Sectoren & Trends vindt u ook, zoals vanouds, stukken van onze cybersecurity-experts. Ook staan daar natuurlijk de inspirerende business-to-business ondernemersverhalen en praktische ondernemerstips.

Klik hier om naar platform met sectorinformatie te gaan.