Logistieke dienstverlening ziet dunne streep aan de horizon

door: Bart Banning

Veel vooruit denken en nagaan welke functie je als logistiek dienstverlener kunt gaan vervullen. De sector gaat gebukt onder de coronacrisis, al zien bedrijven zelf al weer nieuwe mogelijkheden ontstaan. Daan Emons (Emons) en Willem Veekens (Ceva Logistics) geven samen met Christiaan van Luik (Buck Consultants International) en Bart Banning (ABN AMRO) hun visie in deze online sessie naar aanleiding van de nieuwe Top 100 Logistiek Dienstverleners.

De logistieke sector stevent af op een rampzalig jaar. Daar heeft het alle schijn van, afgaande op de marktanalyses afkomstig van banken en andere experts. Zelf proberen logistiek dienstverleners het oog te houden op een dunne streep aan de horizon, vooral nu in veel Europese landen sprake is van versoepeling en retailers maar ook andere sectoren weer opstarten. Bij de bekendmaking van de Top 100 Logistiek Dienstverleners gaven in een online sessie twee dienstverleners hun visie op de markt. Ceva Logistics als global player op dit gebied en onderdeel van een groot concern en het familiebedrijf Emons met een rijke traditie op innovatiegebied. Opnieuw klonk de roep om meer samenwerking en transparantie in de ketens.

Dit is een webinar van Logistiek.nl naar aanleiding van de Logistiek Top 100 van 2020.

Klik hier om het hele webinar te kunnen zien.