Short Sea sector door de storm naar de toekomst

door: Bart Banning

foto: erik jansen

Onlangs mocht ik op uitnodiging van de KVNR optreden op hun webinar over de impact van Corona op de short sea sector. Dit webinar kwam in de plaats van de jaarlijkse KVNR ledendag die door de coronapandemie op andere wijze moest worden ingevuld.

 

KVNR heeft de kans benut om via dit webinar met de leden en andere zeevaartbetrokkenen van gedachten te wisselen over de huidige situatie.

Een kleine honderd deelnemers hebben deelgenomen. KVNR-directeur Annet Koster nam de kijkers mee in de laatste zeevaartontwikkelingen op het gebied van COVID-19. Vervolgens nam Cor Radings namens MTI Network het woord om de kijkers te adviseren over reputatiecommunicatie met betrekking tot de coronapandemie. Daarna heb ik namens ABN AMRO mijn inzichten gedeeld over de economische gevolgen en de kansen op duurzaam herstel in de toekomst.

Met als titel van mijn presentatie “Door de storm naar de toekomst”.

 

Via bijgaande link kunt u het webinar terugkijken. Tevens vindt u hier de uitgebreide Q&A van dit webinar.