UItzendondernemer van het Jaar-verkiezing

door: Han Mesters

Vorige week donderdag 5 oktober was ABN AMRO Bank voor de tweede keer gastheer van de Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing. Een event dat ABN AMRO Bank samen organiseert met Wepaypeople en Flexmarkt. De genomineerden waren: Aethon, Bring at Work, Q-link Bemiddeling en Advies, Raaak Personeel, Simytech en Uitzendgroep Sun-Power B.V. Een team van objectieve specialisten vormde ook dit jaar de jury die de deelnemende uitzendondernemers heeft beoordeeld omtrent hun bedrijfseconomische prestaties, visie en plannen voor de toekomst.. Onder voorzitterschap van jurylid Wim Davidse (Flexmarkt) kregen de genomineerde partijen ieder 5 minuten om de jury te overtuigen wie de beste MKB-uitzendondernemer is .

Hoofdprijs

De Uitzendondernemer van het Jaar 2017 wint naast de award een hoofdprijs van 15.000 euro. De nummer twee wordt beloond met 7.500 euro en de nummer drie met 2.500 euro. Via het podium van de Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing kunnen MKB-uitzendondernemers zich profileren met hun onderscheidende visie op de markt en de unieke positie en propositie van hun uitzendbureau..

Figuur 1: Een aantal van de juryleden (v.l.n.r.):Esther Raats-Coster (zakenvrouw van het jaar), Maarten Kuster (ABN AMRO Bank), Frank van Gool (Otto Workforce) en Hans Biesheuvel (Ondernemend Nederland).

Winnaars

Aethon heeft de eerste prijs in de wacht gesleept van de verkiezing Uitzendondernemer van het Jaar..De tweede prijs ging naar Raaak Personeel en de derde prijs was voor Bring at Work. Esther Raats-Coster, woordvoerster van de jury, gaf bij de uitreiking een heldere analyse van elke winnaar en een onderbouwing waarom zij in de prijzen waren gevallen. Tevens gaf zij nog verbeterpunten mee in het business model voor de toekomst.

De aanmoedigingsprijs werd uitgereikt aan Q-Link Bemiddeling en Advies.

Figuur 2: Een stralende winnaar: Casper Bannet, CEO van Aethon, uitzender in de Zorg.

Figuur 3: Sectordirecteur Zakelijke Dienstverlening Bernard Schermers dankte de jury en deelnemende uitzendbedrijven in zijn slotwoord.

Figuur 4: De winnaars op de groepsfoto.