Interview met Han de Jong: Impact belastingplannen VS

door: Han de Jong

Donald Trump is bijna een jaar president van de Verenigde Staten. In zijn eerste jaar heeft hij veel van zich laten horen. Toch is het hem nog niet echt gelukt om veel van zijn verkiezingsbeloftes uit te voeren.

Enkele weken geleden presenteerde Trump zijn belastingplannen. Die plannen waren één van de belangrijkste items uit zijn verkiezingscampagne. Gaat het hem wel lukken om deze plannen door voeren? En wat betekenen deze plannen voor de economie en voor de financiële markten?

Han de Jong, hoofd Econoom van ABN AMRO, probeert in deze video antwoord op deze vragen te geven. Ook gaat Han in op vragen over de herbenoeming van de voorzitter van de Fed. Hierover zal Trump in de komende periode duidelijkheid geven. Krijgt de huidige voorzitter Janet Yellen een tweede termijn of kiest Trump voor iemand anders? En wat kan dit voor de beurzen betekenen?

U hoort en ziet het in deze video (7m20sec)