Op korte termijn positieve vooruitzichten bouw Flevoland

door: Madeline Buijs

Flevoland

De productie van gebouwen blijft op dit moment in Flevoland nog achter bij de ontwikkeling in Nederland, mede doordat de woningmarkt langzamer herstelt dan in Nederland als geheel. Maar de bouwproductie groeide wel flink in de eerste 10 maanden van 2015. De vooruitzichten zijn positief, de afgegeven vergunningen voor woningen en utiliteitsgebouwen stijgen. De orderportefeuille daalde wel. Mogelijk dat  dit op de wat langere termijn effect op de bouwproductie gaat hebben. De investeringen in de infrastructuur dalen. Op de korte termijn zijn de vooruitzichten positief, maar op de langere termijn minder positief. Wat een wisselend vooruitzicht betekent voor Flevoland. De volledige publicatie is hieronder te downloaden.

Regionale-update-bouw-Flevoland-feb-2016.pdf (336 KB)
Download