Insights Live 2016 – What’s Next?! De hoogtepunten van alle dagen

selectie voor sfeerimpressie Insights Live donderdag, Hannie Verhoeven Fotograaf-4Ook dit jaar is Insights Live aanwezig bij het 43e ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. Na het succes van 2015 organiseert Insights Live dit jaar opnieuw vijf seminars met één overkoepelend thema: “What’s Next?!”

In de huidige wereld is verandering eerder regel dan uitzondering, de ondernemer anno 2016 is zich daar continu van bewust. Dat betekent dat hij altijd goed is voorbereid op de volgende stap. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf fit is voor de toekomst?

Voor wie de hoogtepunten van de vijf dagen Insights Live 2016 nog een keer op zijn gemak terug wil kijken: op deze pagina kunt u de hoogtepunten vinden. Wat heeft u gemist?

Dag 1 – Fit voor de toekomst: beweeg en game!

Maandag 8 februari 2016 – Hoe zorgen bedrijven uit de sectoren Healthcare, Overheid & Onderwijs en Real Estate ervoor dat ze fit zijn voor de toekomst? Een bewegingsprofeet, projectontwikkelaar en hoogleraar videogames aan het woord.
Bekijk hier de hoogtepunten van maandag 8 februari 2016

Dag 2 – Ondernemen in onzekere omstandigheden

Dinsdag 9 februari 2016 – Hoe kunnen we blijven ondernemen onder deze onzekere omstandigheden? Neelie Kroes in gesprek over start-ups en ondernemerschap met Erik Stam, Professor Economie aan de Universiteit van Utrecht, en Marc van der Linden, bestuurder bij energiemaatschappij Eneco.
Bekijk hier de hoogtepunten van dinsdag 9 februari 2016

Dag 3 – koken met supercomputers, crowdbutching en toekomst boodschappen

Woensdag 10 februari 2016 – Op de derde dag is het tijd om in een andere toekomst te duiken. Die van de agrarische-, retail- en foodsector. Een derde van de zaal vol ondernemers denkt dat computers ons binnen één tot drie jaar zullen adviseren in ons werk. Wat als machines slimmer worden dan de mens? Is dat een bedreiging of een kans? Worden we dan productiever of juist overbodig?
Bekijk hier de hoogtepunten van woensdag 10 februari 2016

Dag 4 – Meerwaarde bieden in een kantelende wereld

Donderdag 11 februari 2016 – Verwondering, verbazing, spanning en enthousiasme, dag vier van de Insights Live Week doet niet onder voor een wedstrijd op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Inspirerende sprekers laten het publiek uit de sectoren Bouw, Transport & Logistiek en Industrie op een andere manier naar de wereld en de toekomst kijken.
Bekijk hier de hoogtepunten van donderdag 11 februari 2016

Dag 5 – Robots en creatieve ondernemers veroveren de wereld

Vrijdag 12 februari 2016 – De verhalen van ondernemers Laurens Groenendijk en Nalden lezen als een jongensboek. Zij nemen de zaal vol ondernemers in de TMT, Leisure en Zakelijke dienstverlening mee in de droomstart van hun start-ups Treatwell en WeTransfer. Maar eerst is het tijd voor een ander soort droom. Een droom die nu werkelijkheid lijkt te worden. The robots are coming!
Bekijk hier de hoogtepunten van vrijdag 12 februari 2016