De route naar succes in de logistieke sector

door: Bart Banning

‘Anytime, any place, anywhere’. De beschikbaarheid van producten is voor u als consument vanzelfsprekend. Alle spelers in de logistieke keten weten wel beter: logistiek is topsport. “De keten is zo sterk als de zwakste schakel” is een uitdrukking die letterlijk opgaat voor de logistiek. Alles draait om snelheid, kwaliteit en in specifieke segmenten ook om optimale voedselveiligheid.

 

ABNAmro H&SA3
Nederland telt talrijke logistieke bedrijven. Samen zorgen zij er voor dat ‘uw’ producten tijdig en in juiste kwaliteit beschikbaar zijn. Iedere dag leveren deze bedrijven een topprestatie. Eén van de redenen waarom ons land hoog op de internationale logistieke ladder staat. Deze sterke internationale positie en de kwaliteit van de dienstverlening is echter geen reden om achterover te leunen.

Bedrijven in deze sector hebben een passie voor logistiek en weten dat de lat iedere keer hoger gelegd moet worden. Toepassing van technologische innovatie en verbetering van processen staan dan ook hoog op hun agenda. Samen met visie en een gezonde dosis ambitie vormt dit de route naar succes. Zo ook bij onze klant H&S Group, een internationale vloeibare levensmiddelen vervoerder. In de video hierboven ziet u hoe zij kwaliteit verhogen en voedselveiligheid borgen.