Playing the game: Houd uw onderneming vers

door: Steven Peters

Verse ingrediënten

Wat vindt u lekkerder: houdbare of verse melk? Dat vroeg ik me af toen ik las over de houdbaarheid van ondernemingen in de nieuwe economie, het thema van ABN AMRO Insights Live dit jaar. Volgens mij zijn we het eens: je kookt het lekkerste met verse ingrediënten. Misschien is de vraag dus: hoe houdt u uw bedrijf vers? Probeer niet wanhopig verse melk houdbaar te maken door een defensieve houding aan te nemen en een vestingmuur op te trekken. Stimuleer juist creativiteit en speel flexibel in op veranderingen. En dat betekent niet dat alle beproefde familierecepten het raam uit moeten. Ken de kracht van uw bedrijf en speel die troef uit.

Meer ontdekken? Klik op de tegels

tegel1   tegel2_new

tegel3   tegel4
tegel5   tegel6_new
tegel7_new   tegel8_new

Met dank aan

De geïnterviewden:

Arjan Postma (Freedomlab)
Patrick van der Pijl (Business Models Inc.)

De co-creators:

Wouter Sterk en Don Fontijn (ABN AMRO)
Jules Warnies (Tekstwerf)