ABN AMRO Insights Live 2015 :: Meld u aan voor gratis VIP kaarten *gesloten *

maandag9feb_def

In de week van 9 t/m 15 februari 2015 vindt de 42e editie van het World Tennis Tournament (WTT) in Ahoy Rotterdam plaats. ABN AMRO Corporate banking verrast u tijdens het WTT met het nieuwe eventconcept Insights Live.

Voor de openingsdag op maandag 9 februari geven wij VIP-kaarten weg! (zolang de voorraad strekt)  (vul onderaan het formulier in om u aan te melden.)

Wat is het thema van Insights Live 2015?

Insights Live is verspreid over vijf events in vijf dagen met één overkoepelend thema. De eerste Insights live staat in het teken van de Nieuwe Economie. Wat is en wat bepaalt de houdbaarheid van een onderneming? Een vraagstuk waar menig bedrijf/instelling mee worstelt in deze tijden van (extreme) verandering.

ABN AMRO biedt u tijdens Insights Live ‘De Nieuwe Economie – over de houdbaarheid van uw organisatie’ een aantal sprekers die deze veranderende wereld goed begrijpen. Deze mensen weten als geen ander de nieuwe economie onder woorden te brengen en het vanuit hun vakgebied te veranderen.

Wat kunt u verwachten?

Op maandag 9 februari delen zij hun inzichten met u. In een interactief programma zal moderator Rens de Jong samen met deze sprekers u handvatten bieden voor de toekomst.

De sprekers:

DAAN ROOSEGAARDE: Innovatie, Duurzaamheid, Creativiteit en over durven Kunstenaar, innovator en oprichter Studio Roosegaarde. Hij creëerde wereldwijde bekendheid met zijn werken, die een relatie zoeken tussen mens, technologie en ruimte. Dit doet hij vanuit Studio Roosegaarde, een zogeheten Social Design Lab, gevestigd in Nederland en Shanghai. Met zijn team van ontwerpers en ingenieurs ontwikkelt hij projecten als Dune, Intimacy en Smart Highway. In november 2015 werd zijn laatste werk geopend: het Van Gogh-fietspad tussen Eindhoven en Nuenen.

LUCIEN ENGELEN:  Veranderen van de gezondheidszorg
Directeur REshape Center for Innovation at Radboud University Medical Center. Engelen wil de gezondheidszorg veranderen. Hoe? ‘Stop met praten, start met doen’. Voor Engelen staat bovendien de patiënt centraal. Sterker nog, de patiënt is partner in de zorg. Al deze ambities kunnen gerealiseerd worden met behulp van nieuwe technologieën. En daarmee weet Engelen duizenden mensen te inspireren. Op LinkedIn is hij zelfs één van de belangrijkste Nederlandse influencers.

CLAIRE BOONSTRA: Vernieuwing van het onderwijs systeem
Oprichter Operation Education. Van oprichter van een technologiebedrijf naar onderwijs vernieuwer. Dat is Boonstra in een notendop. Na haar vertrek bij het internationaal opererende Layar besloot Boonstra zich te storten op het onderwijs. Het huidige systeem is namelijk grondig toe aan vernieuwing en zij heeft besloten mee te werken aan de transitie naar die nieuwe wereld. Waarbij iedereen, met elk talent, motivatie en achtergrond, zijn hele leven lang kan leren.

Het volledige programma:

15.00 INLOOP & REGISTRATIE
16.00 LUCIEN ENGELEN
16.30 CLAIRE BOONSTRA
17.00 DAAN ROOSEGAARDE
17.30 EINDE SPREKERS
18.00 BORREL+WALKING DINNER
19.30 TENNIS

 

– INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK –