Video-impressie seminar “Tech-nomaden”

door: Steven Peters

Denken in ecosystemen heeft een belangrijke rol in het internationale succes van het Amerikaanse bedrijfsleven. Nederland is een internationaal georiënteerd land, maar Nederlandse tech-ondernemers moeten alle zeilen bijzetten om hun groeiplannen over de grens te realiseren. Wat kunnen wij leren van de Verenigde Staten? En hoe kunnen wij deze inzichten gebruiken om Nederlandse technologie, media en telecom bedrijven internationaal door te laten breken?

Lucas Tieleman (Co-founder en CEO Fosbury), Emanuele Francioni (Founder en CEO Beestar) en Steven Peters (Sectorbanker TMT ABN AMRO) gaan hierover in gesprek met Patrick de Zeeuw (Co-founder Startupbootcamp) tijdens het ABN AMRO WTT seminar “Tech-nomaden”.

Onderstaande video’s geven een impressie van de nieuwe inzichten deze middag.

Compilatie seminar

 

Lucas Tieleman

Emanuele Francioni

Steven Peters