Seminar Transport en Logistiek: “Logistiek Nederland schakelt door”

door: Bart Banning

bart banningWelkom op de site van ABN AMRO WTT!  

Een nieuw jaar met een uitzicht op meer kansen. Economische groei ligt in het verschiet en dat voelt goed! Maar vergeet niet, de nieuwe werkelijkheid is een feit. Vele logistieke kaarten zijn opnieuw geschud, en de bewegingen volgen elkaar op in hoog tempo. De Nederlandse logistieke toppositie is met economische groei alleen niet gegarandeerd. Het draait om optimalisering van de gehele keten.

 

Dat betekent alert blijven inspelen op veranderingen en steeds slimmer omgaan met het vak logistiek. De haven creëert logistieke activiteit, maar ook een professionele supply chain en efficiënte inzet van transportcapaciteit horen hier bij. Benieuwd hoe u dit aanpakt?

Op ons seminar op 10 februari a.s. hebben wij een drietal sprekers voor u die vanuit hun specifieke functie en expertise hun visie geven op veranderende omstandigheden. Arthur van Dijk (Transport en Logistiek Nederland), Jack van der Veen (Nyenrode) en Henk de Bruijn (Havenbedrijf Rotterdam) gaan o.l.v. Paul van Liempt (BNR) samen met u in discussie over tal van onderwerpen die ons allen bezighouden.

Zie via bijgaande link blogs van de sprekers

https://insights.abnamro.nl/category/wtt-insights/transport-logistiek-wtt-insights/

Seminar Transport en Logistiek 2013   impressie