ABN AMRO financiert trainingsfaciliteit Leiden Bio Science Park

door: WTT Insights gastblogger

PDF-Life-Science-Health1.pdf (131 KB)
Download

Disc_Life_Sciences_Medicine_Health_WTTHet Leiden Bio Science Park heeft meer dan 85 toegewijde medische life science bedrijven en instellingen. Een van de wensen vanuit deze bedrijven is een trainingsfaciliteit voor mensen die gaan werken in de biotechnologie en de farmacie. Vanuit ABN AMRO is er veel aandacht voor life sciences. Dit heeft er dan ook toe geleid dat ABN AMRO een deel van de bouw van deze trainingsfaciliteit financiert. De toewijding van ABN AMRO aan deze sector is inmiddels zo ver uitgewerkt dat ABN AMRO bezig is met het bouwen van een aparte Life Science & Health desk voor de regio Noordwest. De sterke groei van de sector vraagt om een loket waar ondernemers uit de Life Science & Health sector altijd terecht kunnen voor advies op het gebied van financieren.

Frans van der Ende & Richard Nieuwenhuizen, relatie managers Life Science & Health